Veelgestelde vragen

Zodra uw zoon/dochter met kleding aan moet gaan zwemmen (dit hoort u van de juf/meester) vragen we u om de volgende kleding bij uw zoon/dochter aan te trekken: - Hemd - T-Shirt - Korte broek - Sokken - Gymschoenen
Voor het B diploma vragen we u om de volgende kleding bij uw zoon/dochter aan te trekken: - Hemd - Shirt met lange mouwen - Lande broek - Sokken - Gymschoenenn
Voor het C diploma vragen we u om de volgende kleding bij uw zoon/dochter aan te trekken: - Hemd - Shirt met lange mouwen - Lange broek - Regenlaarzen - Regenjas
Zwemschool Goes bevindt zich in Mytylschool de Sprienke in Goes. Het adres is Vivaldipad 1 te Goes.
Bij de ingang van de school bevindt zich een parkeerterrein. Indien u met de auto komt kunt u gratis van deze parkeerplaatsen gebruik maken.
Het zwembad heeft een grootte van 6m x 12m. Daarmee voldoet het aan de eisen om zwemles te geven en om af te zwemmen via het systeem van ENVOZ.
De groepen in de reguliere lessen zijn niet groter dan 6 kinderen per instructeur. Daarnaast zijn er ook ‘bijzondere’ groepen van maximaal 4 kinderen per instructeur.
Aan diploma’s worden bepaalde eisen gesteld. Uit onderzoek is gebleken dat kinderen jonger dan 4 jaar meestal nog niet aan die eisen kunnen voldoen. Daarnaast gaan kinderen in de leeftijd van 4 naar de basisschool. Een ontzettend grote verandering, die veel energie kost.
Ja, ouders kunnen meekijken aan de kant. Ouders dienen het zwembad op (schone) badslippers of met blote voeten te betreden.
Dit zal gaan via het zwemscore systeem. Mocht uw zoon/dochter langdurig ziek zijn, dan zal er worden gekeken naar een passende oplossing.
De kleedkamers gaan vanwege de continuering van de zwemlessen tijdens de lessen niet op slot. Het achterlaten van spullen is te allen tijde op eigen risico.
Hoe meer een kind zwemt, hoe leuker hij/zij het zal vinden. Maak zwemmen zo leuk mogelijk door spelletjes te doen en van de glijbaan te gaan.
U kunt uw kind altijd inschrijven voor de zwemles. Wij adviseren ouders pas te starten met zwemlessen als uw kind 5 jaar oud is.